Gezonder, slanker en energieker met de BeweegKuur

Wilt u werken aan een gezondere leefstijl? Wilt u zich weer fit voelen, een sterkere weerstand hebben en zich vooral prettig voelen in uw lijf? Maar weet u niet waar u moet beginnen en vindt u het lastig om een gezonde leefstijl vol te houden? Meld u dan aan voor de BeweegKuur! 

Wat is de BeweegKuur?

De BeweegKuur is een leefstijlprogramma waarin de combinatie van bewegen, gezonde voeding en gedragsverandering centraal staat. Wist u dat niet alleen goede voeding, maar ook beweging, slaap en ontspanning rechtstreeks van invloed zijn op uw gezondheid? Met De BeweegKuur werkt u op een leuke, haalbare manier aan gewichtsvermindering en leert u bewust kiezen voor een gezonder leven. U krijgt daarbij hulp van gecertificeerde leefstijlcoach/fysiotherapeut Klaas van de Kamp en diëtist Corine van Beek.

Voor wie is de BeweegKuur?

De BeweegKuur is bedoeld voor volwassenen met een Body Mass Index (BMI) boven de 30 én voor volwassenen met een BMI tussen 25 en 30 met daarnaast een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten.

Wanneer start de BeweegKuur?

Na de goede resultaten bij voorgaande groepen, starten we in de derde week van januari met een nieuwe groep. De exacte datum wordt nog vastgesteld. De BeweegKuur is een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen. Stap over die drempel, wij helpen u graag uw doel te bereiken!  

Vergoeding verzekering

De BeweegKuur is onderdeel van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Alle zorgverzekeraars vergoeden de GLI vanuit de basisverzekering. De kosten vallen niet onder het eigen risico.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de BeweegKuur of wilt u zich aanmelden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer.