Dynamische voet- en loopanalyse

Of u nu sport op hoog niveau of helemaal geen actieve sporter bent: de dynamische voet- en loopanalyse leidt tot het voorkomen én verhelpen van allerlei fysieke klachten die, vaak zonder dat u het weet, worden veroorzaakt door een afwijking in de voetenstand of het loopgedrag.   

Wilt u ook:

  • meer comfort bij langer staan en lopen;
  • verantwoord sporten;
  • uw sportprestatie optimaliseren;
  • de kans op blessures verminderen;
  • optimaal herstellen van blessures?

Voorkom klachten en optimaliseer uw sportprestatie

Wij maken deel uit van het netwerk VSO Papendal. Eén van de voordelen daarvan voor u is dat we voet- en loopanalyses op Olympisch niveau uitvoeren. Ongeacht uw sportniveau zijn een analyse en advies waardevol, ook als u geen klachten ervaart. Een kleine afwijking in de afwikkeling van de voet tijdens het lopen kan serieuze blessures veroorzaken of het herstel van blessures beperken. 

Werkwijze voet- en loopanalyse

Tijdens de dynamische voet- en loopanalyse brengen we de voetenstand, het bewegingsgedrag van uw voeten en de invloed hiervan op de rest van uw lichaam in kaart. Zo stellen we vast of vanuit uw voeten een klacht wordt onderhouden of kan worden veroorzaakt. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid advies, inclusief concrete tips en eventueel oefeningen.  Zo optimaliseert u uw voetstand en voetafwikkeling. Hiermee verkleint u de kans op blessures, draagt u bij aan het verhelpen van bestaande blessures én verbetert u uw sportprestaties.

Neem contact op

Wilt u ook uw sportprestaties optimaliseren en de kans op blessures verkleinen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.