Van de Kamp & Lolkema - Logo

Shockwave therapie

Van de Kamp & Lolkema

Shockwave therapie in Putten en omgeving

Last van een peesirritatie die maar niet wil genezen? Shockwave therapie bij Van de Kamp & Lolkema in Putten kan weleens de oplossing zijn. Honderden inmiddels ex-patiënten kunnen daarover meepraten. Meerdere fysiotherapeuten in onze praktijk zijn gespecialiseerd in shockwave therapie.

Hoe werkt shockwave therapie?

Voor deze behandeling gebruikt de fysiotherapeut een apparaat dat hoogenergetische geluidsgolven produceert. Door die los te laten op de plaats van de aandoening stimuleert de fysiotherapeut de stofwisseling en bloedcirculatie. Dit heeft een positief effect op het eigen herstellend vermogen van het lichaam.

Shockwave - Van de Kamp & Lolkema
Alle specialisaties onder 1 dak
Korte lijnen met ziekenhuis
Patiënten beoordelen ons met 9+

Voor de behandeling van welke klachten is deze therapie geschikt?

Shockwave therapie is bij uitstek geschikt voor de behandeling van aandoeningen van pezen en de overgang van spieren naar pezen. Het kan gaan om aandoeningen waarbij ook kalkafzetting voorkomt, maar dat hoeft niet. Het gaat vaak om chronische, hardnekkige en pijnlijke peesontstekingen in de schouder, knie of hielspoorklachten onder de voet. Ook behandelen wij de volgende klachten met shockwavetherapie: triggerfinger, tennisarm en in enkele gevallen kniepeesklachten. Na de intake bespreekt de fysiotherapeut met u of shockwave therapie de beste behandeling is voor uw specifieke klacht.

Shockwave bij Van de Kamp & Lolkema

  • Jarenlang ervaring met shockwave therapie
  • Korte behandeltijd
  • Niet pijnloos, maar goed te verdragen
  • Effectief bij chronische peesirritatie
  • Herstel mogelijk zonder medicijnen of operatie
  • Behandeling van de oorzaak

Is shockwave therapie pijnlijk?

Shockwave therapie is niet pijnloos, maar is over het algemeen goed te verdagen. Na de behandeling kan er gedurende korte tijd milde pijn, gevoeligheid of zwelling optreden in het behandelde gebied.

Wilt u meer informatie over shockwave therapie of direct een afspraak maken met de fysiotherapeut in Putten? Neem contact met ons op.

Onze specialistische shockwave therapeuten

Maak eenvoudig een afspraak voor een behandeling shockwave therapie