Van de Kamp & Lolkema - Logo

Leefstijlcoach

Van de Kamp & Lolkema

Leefstijlcoach in Putten en omgeving

Op een leuke en realistische manier werken aan een gezondere leefstijl? Jezelf weer fit voelen en een sterkere weerstand opbouwen? Leefstijlcoach / fysiotherapeut Klaas van de Kamp en diëtist Corine van Beek helpen u graag met De Beweegkuur. De sleutel tot een gezonder, energieker en slanker leven.

Wat is De BeweegKuur?

De BeweegKuur in Putten is een leefstijlprogramma waarin de combinatie van bewegen, gezonde voeding en gedragsverandering centraal staat. Met De BeweegKuur werkt u onder deskundige begeleiding op een leuke, haalbare manier aan gewichtsvermindering en leert u bewust kiezen voor een gezonder leven.

Leefstijlcoach - Van de Kamp & Lolkema
Alle specialisaties onder 1 dak
Korte lijnen met ziekenhuis
Patiënten beoordelen ons met 9+

Hoe ziet het programma eruit?

De Beweegkuur in Putten is een programma van twee jaar. U gaat zelf, maar ook in groepsverband aan de slag met het maken van bewuste keuzes, bewegen en gezonde voeding. Het eerste jaar helpen de leefstijlcoach en diëtist u op weg met het aanpassen van uw leefstijl. Het tweede jaar staat meer in het teken van coaching, zodat u gemotiveerd blijft om de gezonde leefstijl te ontwikkelen die bij u past. Ook voor de langere termijn.

Kan ik deelnemen aan De Beweegkuur?

De Beweegkuur is er voor volwassenen met een Body Mass Index (BMI) van boven de 30 (ernstig overgewicht) of tussen de 25-30 in combinatie met een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten.

Wat betaal ik voor deelname aan De Beweegkuur?

De Beweegkuur is onderdeel van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI), een initiatief van de landelijke overheid. Alle zorgverzekeraars vergoeden de GLI vanuit de basisverzekering. De kosten vallen niet onder het eigen risico. Let op: bij sommige zorgverzekeraars is het nodig vooraf toestemming te vragen.

Hoe helpt de leefstijlcoach mij?

Klaas van de Kamp, leefstijlcoach in Putten en omgeving, stelt jouw persoonlijke leefstijl- en beweegprogramma op. ‘We gaan u coachen naar gezond gedrag en bekijken hoe uw omgeving u daarbij kan helpen. Met simpele veranderingen is al veel winst te behalen voor een gezonder, energieker en slanker leven.’

En wat is de rol van de diëtist in De Beweegkuur?

Diëtist Corine van Beek stelt een uitgebalanceerd voedingsplan samen, waarbij rekening wordt gehouden met medicijngebruik en eventuele andere aandoeningen. ‘Van uw extra kilo’s af en toch blijven genieten? Het kan echt! Met gezond eten, zonder op dieet te zijn, is al zoveel gezondheidswinst te behalen. Ik laat u graag zien hoe.’

Waar kan ik me aanmelden voor De Beweegkuur?

Denkt u in aanmerking te komen voor deelname aan De Beweegkuur en wilt u snel beginnen met een gezondere leefstijl? Neem voor meer informatie contact op met Van de Kamp & Lolkema.

Onze specialistische leefstijlcoaches

Maak eenvoudig een afspraak voor leefstijlcoaching