Fysiotherapie in Putten en omgeving

Fysiotherapie in Putten en omgeving

Bij fysiotherapie Van de Kamp & Lolkema kunt u terecht voor de beste fysiotherapeutische behandeling in Putten. De therapeuten zijn hoog opgeleid en constant in ontwikkeling om meer over uw klacht te leren en deze te behandelen. Fysiotherapie is er voor al uw rug-, nek-, been- en armklachten. De therapeut zal met u doornemen wat voor u de beste manier is om van de klachten af te komen, of deze zo veel mogelijk te verminderen. Hij of zij helpt u in de begeleiding zodat u zich in het dagelijks leven zo goed mogelijk kunt redden.

 

Oefenen & leren

Een belangrijk onderdeel van onze fysiotherapeutische behandeling is oefentherapie. Oefentherapie richt zich op het beïnvloeden van de bewegingsmogelijkheden van gewrichten, het vergroten van de spierkracht en het verbeteren van de houding. Naast de behandelingen in de praktijk is het ook belangrijk voor u om thuis oefeningen te doen die zijn toegespitst op uw situatie en mogelijkheden. De oefeningen helpen u om u bewust te worden van de beste manier van bewegen en ze vergroten het vertrouwen in uw lijf. Fysiotherapie leert u zo om voldoende en verantwoord te bewegen.

 

Waarom fysiotherapie Van de Kamp & Lolkema

  • 25 jaar kennis en ervaring;
  • Alle specialisaties onder één dak;
  • Uitstekende contacten met huisartsen en specialisten;
  • Maatwerk waarbij de patiënt centraal staat;
  • Passie, deskundigheid én gezelligheid.

 

Schouderklachten

Voor al uw schouderklachten kun u ook terecht bij fysiotherapie Van de Kamp & Lolkema. Wij hebben gespecialiseerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten die u verder kunnen helpen met uw schouderklachten. Daarnaast is er direct contact met alle huisartsen om uw schouderklachten optimaal te behandelen. Met de orthopedisch chirurgen van ziekenhuis Sint Jansdal zijn korte communicatielijnen zodat ook hier optimale zorg geleverd kan worden.
Wij participeren in een regionale schouderwerkgroep om onze kennis aangaande dit ingewikkelde gewricht zo veel mogelijk up-to-date te houden en u zodoende de beste behandeling te kunnen bieden.

 

Knieklachten

Knieklachten zien we veel bij fysiotherapie Van de Kamp & Lolkema. Vaak is het lastig om hier van af te komen en is een goede diagnose van belang om de beste therapie te bieden. Wij hebben veel kennis aangaande de knie. Met gespecialiseerde fysiotherapie kunnen wij u verder helpen. Door middel van korte lijnen met ziekenhuizen en huisartsen is het mogelijk om snel te handelen en u zo goed mogelijk op weg te helpen.
Wij participeren in een regionale kniewerkgroep om onze kennis aangaande dit gewricht zo veel mogelijk up-to-date te houden en u zodoende de beste behandeling te kunnen bieden.

 

Arbeidsfysiotherapie

Fysiotherapie van de Kamp & Lolkema is er ook voor de gezondheid van uw werknemers. Wij zijn aangesloten bij Fysergo en hebben hier opleidingen in arbeidstherapie gevolgd. Hierdoor hebben wij de kennis en mogelijkheden in huis om u en uw werknemers zo goed mogelijk te behandelen en om eventueel verzuim te voorkomen.

Wij bieden:

  • Werkplek onderzoek;
  • Fysiotherapie op maat, gericht op uw bedrijfsomgeving;
  • Preventie van klachten;
  • Snelle behandeling om verzuim te voorkomen.