Van de Kamp & Lolkema - Logo

Hardloopanalyse

Van de Kamp & Lolkema

Hardloopanalyse in Putten en omgeving

Wilt u beter presteren met hardlopen en de kans op blessures verkleinen? Of eindelijk afrekenen met die hardnekkige hardloopblessure? Laat een hardloopanalyse maken bij fysiotherapie Van de Kamp & Lolkema in Putten.

Wat is een hardloopanalyse?

Tijdens de hardloopanalyse zoomt een gespecialiseerde fysiotherapeut in op uw looptechniek. Hij maakt daarvoor video-opnamen terwijl u in onze oefenzaal hardloopt op de loopband. Specifieke aandachtspunten zijn uw loophouding, voetlanding en cadans. Deze analyse biedt waardevolle trainingsadviezen, die zowel beginnende als ervaren lopers helpen om persoonlijke doelen te halen.

Hardloopanalyse - Van de Kamp & Lolkema
Alle specialisaties onder 1 dak
Korte lijnen met ziekenhuis
Patiënten beoordelen ons met 9+

Waar is een hardloopanalyse voor bedoeld?

  • Voor alle sporten waarbij hardlopen deel van uitmaakt, zoals hardlopen, voetbal en basketbal
  • Ter voorkoming van hardloopblessures
  • Wanneer u hardloopblessures heeft die niet over gaan of terugkomen
  • Als u sneller of efficiënter wilt lopen
  • Voor een goede hardloopbasis, die u zelf verder kunt uitwerken
  • Als u advies wilt in uw keuze voor materiaal, kleding en schoeisel
  • Voor trainingsprogramma’s en prestatieverbetering

Consult hardloopanalyse

Een consult duurt 45-60 min. In het eerste consult krijgt u een hardloopanalyse en bijbehorend advies/oefeningen. Indien nodig kunnen wij u ook een vervolgtraject aanbieden en u ondersteunen in uw herstel of training.

Fysiotherapie en manuele therapie - Van de Kamp & Lolkema - Putten

Blessures voorkomen

Een van de belangrijkste voordelen van een hardloopanalyse is het vermogen om blessures te voorkomen. Door uw loopstijl te verbeteren en eventuele problematische bewegingspatronen te corrigeren, kunt u de belasting van uw gewrichten en spieren verminderen.

Klachten tijdens het hardlopen

Ervaart u klachten tijdens het hardlopen? Mogelijke oorzaken zijn overbelasting, uw looptechniek of verkeerde schoenen. Indien gewenst combineert onze fysiotherapeut de hardloopanalyse met een fysiotherapeutisch onderzoek en eventuele behandelingen. Alles is erop gericht om u snel weer zonder pijn te laten hardlopen.

Kosten hardloopanalyse

Bent u verzekerd voor fysiotherapie? Dan vallen de kosten voor de hardloopanalyse binnen de fysiotherapeutische behandelkosten. Wilt u meer informatie over een hardloopanalyse in Putten of wilt u meer weten over de werkwijze van Van de Kamp & Lolkema? Neem contact met ons op.

Onze specialistische fysiotherapeuten

Maak eenvoudig een afspraak voor een hardloopanalyse