Van de Kamp & Lolkema - Logo

Onze praktijk

Van de Kamp & Lolkema

Fysiotherapie in Putten en omgeving

Van de Kamp & Lolkema is sinds 1990 hét adres voor deskundige en persoonlijke fysiotherapie in Putten en omgeving. Hebt u klachten? Of wilt u juist klachten voorkomen? Ons team van specialisten staat klaar om u te helpen met een behandeling op maat.

Alle specialisaties onder 1 dak

We zijn trots op de excellente zorg die we u kunnen bieden, met alle specialisaties onder 1 dak. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en werken dankzij bijscholing altijd volgens de nieuwste inzichten. Daardoor bent u verzekerd van de beste behandeling.

Korte lijnen met ziekenhuis

Als patiënt bij Van de Kamp & Lolkema plukt u de vruchten van ons uitgebreide netwerk in de medische wereld. We zijn aangesloten bij meerdere kennisnetwerken en onderhouden nauwe contacten met huisartsen, orthopeden, podologen, psychologen en andere medici. Samen bereiken we meer.

Overzichtelijk behandeltraject

$
Stap 1
Intake
$
Stap 2
Onderzoek
$
Stap 3
Behandeling
Stap 4
Afronding

9+

Onze patiënten beoordelen onze praktijk en behandelingen gemiddeld met een 9+. Een mooie waardering voor ons streven naar de allerhoogste kwaliteit. Als plus praktijk hebben wij alle haalbare keurmerken in bezit en hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars.

Deskundig en persoonlijk

Van de Kamp & Lolkema staat voor u klaar met een team van betrokken, deskundige specialisten. Ook u zult ervaren dat een goede sfeer en plezier uw herstel bevorderen. Klaas van de Kamp, Johan Lolkema en Paul van de Kamp voeren het team aan.

Twee locaties in Putten

Met onze fysiotherapiepraktijk staan we al jaren midden in de Puttense samenleving. Sinds 2004 is de praktijk gevestigd aan de Garderenseweg. In 2016 breidden we uit met een aantal behandelruimtes in gezondheidscentrum Da Costa, aan de Klaas Frisohof. In gezondheidscentrum Da Costa werken we multidisciplinair samen met andere zorgverleners. U vindt hier meerdere specialisten onder één dak. Voor fysiotherapie in Putten hoeft u nooit ver te reizen.

Fysiotherapie en manuele therapie - Van de Kamp & Lolkema - Putten

Kom jij ons team versterken?

kijk snel op onze vacaturepagina

Meest gestelde vragen

Wat zijn de tarieven voor fysiotherapie?


Voor een overzicht van onze tarieven klikt u hier.

Worden de behandelingen vergoed door mijn zorgverzekering?


Met een aanvullende verzekering komt u als volwassene bij de meeste behandelingen in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Bij een chronische aandoening worden de behandelingen vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering. Van de Kamp & Lolkema heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Heb ik een verwijzing van een arts nodig om een fysiotherapeut te bezoeken?


Een verwijzing van een arts is meestal niet nodig en kan eventueel ook achteraf worden geregeld. U kunt dus bij klachten altijd rechtstreeks contact met ons opnemen voor een afspraak.

Wij werken samen met

Zorg Topics- Fysiotherapie en manuele therapie - Van de Kamp & Lolkema - Putten
KV - De Meeuwen - Fysiotherapie en manuele therapie - Van de Kamp & Lolkema - Putten
Dacosta
Rood-Wit 58 - Fysiotherapie en manuele therapie - Van de Kamp & Lolkema - Putten
Focus kliniek St Jansdal - Fysiotherapie en manuele therapie - Van de Kamp & Lolkema - Putten
VSO Netwerk - Fysiotherapie en manuele therapie - Van de Kamp & Lolkema - Putten
ParkinsonNet - logo
Flegel zorg netwerken
SDC - Putten- Fysiotherapie en manuele therapie - Van de Kamp & Lolkema - Putten