Van de Kamp & Lolkema - Logo

Werkplekonderzoek

Van de Kamp & Lolkema

Werkplekonderzoek in Putten en omgeving

Brengt u dagelijks veel tijd achter uw computer door? Of wilt u als werkgever uw team de allerbeste werkomgeving bieden? Een goede werkplek voorkomt en vermindert fysieke klachten. Fysiotherapie Van de Kamp & Lolkema is gespecialiseerd in arbeidsfysiotherapie en werkplekonderzoek in Putten en omgeving. Daarmee dragen we bij aan optimaal werkplezier en het voorkomen van verzuim.

Wat is een werkplekonderzoek?

Tijdens een werkplekonderzoek beoordeelt een fysiotherapeut bij u op locatie de werkplekken van u en uw medewerkers. Staan de bureaustoel en het bureau bijvoorbeeld goed afgesteld? Staat het scherm op de juiste hoogte? Wat is de beste werkhouding? De fysiotherapeut besteedt ook aandacht aan werkgewoonten en eventuele klachten. Na het werkplekonderzoek ontvangt u gerichte en praktische adviezen voor optimaal werkplezier en het voorkomen van fysieke ongemakken.

Werkplekonderzoek - Van de Kamp & Lolkema
Alle specialisaties onder 1 dak
Korte lijnen met ziekenhuis
Patiënten beoordelen ons met 9+

Welke klachten door werkplek?

Een gezonde en comfortabele werkomgeving is essentieel voor zowel uw fysieke welzijn als uw productiviteit. Hebt u na een werkdag geregeld last van nekklachten, schouderklachten of rugklachten? Dan is het slim om een werkplekonderzoek te laten uitvoeren. Wij adviseren over een werkplek die volledig in lijn is met de laatste ergonomische richtlijnen.

Wat is een arbeidsfysiotherapeut?

Een arbeidsfysiotherapeut is gespecialiseerd in zaken die verband houden met werknemers. Aandachtspunten zijn werkhouding, werkplek, taken en werkduur.

Thuiswerken en klachten aan nek, rug en schouders

Werkt u geregeld thuis? Vergeet dan niet om tijd en energie te steken in een goede werkplek. Langdurig aan de keukentafel werken is geen optie als u lichamelijke klachten wilt voorkomen. Onze fysiotherapeut adviseert u graag.

Behandeling klachten door werk

Voorkomen is beter dan genezen. Maar ook als u al klachten hebt, staat het team van Fysiotherapie Van de Kamp & Lolkema voor u klaar. Met een gerichte behandeling werkt u samen met uw fysiotherapeut aan herstel. Het doel is dat u uw werk weer zonder belemmeringen kunt uitvoeren.

Wilt u meer informatie over werkplekonderzoek in Putten en omgeving?  Neem dan contact met me op. Wij staan voor u klaar.

Onze specialistische fysiotherapeuten

Maak eenvoudig een afspraak voor een werkplekonderzoek