Van de Kamp & Lolkema - Logo

Zorgplan rugpijn

Nieuwsbericht

Zorgplan rugpijn voor uw rugklachten

Rugpijn komt veel voor en is vaak hardnekkig van aard. Alledaagse bezigheden gaan steeds lastiger en zijn pijnlijk door een constante pijn in uw rug. Rugpijn is iets waar iedereen vroeg of laat weleens mee te maken krijgt. Onze professionele fysiotherapeuten helpen u met behulp van het Zorgplan Rugpijn van uw pijn af.

Lage rug klachten - Van de Kamp & Lolkema

Wetenschappelijke methoden

Met het Zorgplan Rugpijn bent u verzekerd van de beste zorg voor uw rug. De behandeling begint direct bij uw aanmelding. Iedere rugpijn is anders en de behandeling is maatwerk. Bij de eerste afspraak wordt met behulp van moderne en wetenschappelijke methoden direct de ernst van uw klacht bepaald. Vanuit deze metingen wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Behandeling rugpijn

Het programma is geprotocolleerd en specifiek ontwikkeld voor lage rugpijn. Het Zorgplan Rugpijn bestaat uit een combinatie van persoonlijke behandelingen, groepstrainingen en online begeleiding. Afhankelijk van de ernst van uw klacht kan de behandeling enkele weken tot een aantal maanden duren.

Exclusief bij FysioTopics

Het Zorgplan Rugpijn is ontwikkeld door ervaren professionals en heeft al meer dan 100.000 patiënten geholpen. Deze behandeling wordt exclusief aangeboden door Van de Kamp & Lolkema in Putten en andere fysiotherapiepraktijken die lid zijn van de vereniging Zorgtopics.
Binnen deze vereniging ontwikkelen samenwerkende fysiotherapiepraktijken hoogwaardige zorgplannen voor u op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten. Deze zorgplannen staan voor de hoogste kwaliteit van zorg.

Vergoeding

Voor de vergoeding van het zorgplan zijn aanvullende afspraken gemaakt met bijna alle zorgverzekeraars. Op deze wijze krijgt de patiënt waarde voor zijn geld en wordt de fysiotherapeut beloond voor de kwaliteit die wordt geboden.

Meer informatie

Nieuwsgierig of het Zorgplan Rugpijn ook de oplossing is voor uw hardnekkige rugklachten? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Meest recente berichten