Van de Kamp & Lolkema - Logo

Contract met alle zorgverzekeraars is getekend

Nieuwsbericht

Contract met alle zorgverzekeraars is getekend

Het eind van het jaar nadert en daarmee is het weer tijd om een zorgverzekering voor het nieuwe jaar af te sluiten. Kiest u voor dezelfde of een andere zorgverzekeraar? Goed om te weten is dat wij met alle zorgverzekeraars een contract hebben afgesloten voor 2023.

Contract met alle zorgverzekeraars is getekend - Actueel - Van de Kamp & Lolkema

Check uw verzekering

Aangezien het aantal fysiotherapiebehandelingen dat wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering nogal verschilt, is het verstandig om te checken of u nog voldoende verzekerd bent. Voor het gemak kunt u op deze pagina informatie vinden over zorgverzekeringen en fysiotherapie, om zo een afgewogen keuze te kunnen maken.

Meest recente berichten

‘Feestje bij de kinderfysiotherapeut!’
‘Feestje bij de kinderfysiotherapeut!’

Het zal wennen zijn voor Gosse Kortland (7), die tot voor kort iedere week met kinderfysiotherapeut Merel oefende op zijn schrijfmotoriek. De behandeling, waarin hij veel plezier had, is namelijk afgerond en Gosse schrijft inmiddels netjes met zijn rechterhand.

Lees meer
Fysiotherapie met zeer goede begeleiding
Fysiotherapie met zeer goede begeleiding

Iedere vrijdagochtend is het vaste prik: de 76-jarige meneer Kas heeft een afspraak met fysiotherapeut Anneleen bij Van de Kamp & Lolkema. Een herseninfarct, nu 11 jaar geleden, zorgde voor uitval van de linkerkant van zijn lichaam. ‘Blijven sporten is belangrijk, met kleine stappen ga ik nog steeds vooruit.’

Lees meer