Van de Kamp & Lolkema - Logo

‘Fysiotherapie eerder dan verwacht afgerond’

Nieuwsbericht

Tijdens de eerste korfbalwedstrijd in de zaalcompetitie ging het vorig seizoen gruwelijk mis voor Jesse van Os. Zijn meniscus scheurde aan beide kanten in en de voorste kruisband was volledig afgescheurd.

De periode daarna draaide om herstel, met als doel een terugkeer naar het eerste van KV de Meeuwen in Putten. ‘Het is nu een jaar geleden dat ik geopereerd ben’, herinnert de Puttenaar zich. ‘De dag na mijn operatie mocht ik al beginnen met fysiotherapie bij Van de Kamp & Lolkema. Het was even doorbijten om zo snel al aan herstel te gaan werken.’ Jesse bezocht tijdens zijn revalidatietraject sportfysiotherapeuten Paul en Myrthe. ‘Ik startte met twee afspraken per week en nadat ik weer mocht lopen, werd het wat intensiever met drie keer per week. Het was prettig om met hen te werken.’

Fysiotherapie eerder dan verwacht afgerond - Van de Kamp & Lolkema

Fysiotherapie met een doel

Het doel was om binnen tien maanden weer op het veld te staan. ‘Het herstel verliep soepel. De fysiotherapeuten hadden me voorbereid op een mogelijke terugslag, maar die kwam niet.’ Eind oktober stond de fanatieke korfballer alweer in het veld. ‘Dat was een aantal weken eerder dan verwacht en echt een feestje voor me! Van tevoren heb ik goed overleg gehad met de fysiotherapeut. Mijn eerste wedstrijd was bewust een oefenwedstrijd, om toch een beetje voorzichtig te kunnen starten.’

Fysiotherapeut op het sportveld

De behandeling bij de fysiotherapiepraktijk is onlangs afgerond. Jesse revalideert nu verder in het tweede team bij de Meeuwen. ‘Ik hoop weer als basisspeler te kunnen uitkomen in het eerste. Daar train ik nu voor. Het traject bij Van de Kamp & Lolkema heeft me enorm op weg geholpen. Paul en Myrthe zijn goede fysiotherapeuten, allebei zeer professioneel en betrokken. Paul ging zelfs ’s avonds nog mee het veld op!’

Meest recente artikelen