Van de Kamp & Lolkema - Logo

Revalidatie op maat met de gezelligheid van samen sporten

Nieuwsbericht

‘Op deze manier inspireert fysiotherapie’

Eens per week revalideert Herbert Grevengoed met het ‘kneuzengroepje’, zoals de deelnemers zichzelf met een knipoog omschrijven. “We hebben allemaal knieproblemen. In mijn geval is dat slijtage en daarnaast is dit revalidatieprogramma passend voor mij nu mijn chemokuren zijn afgerond.”

Revalidatie - Herbert Grevengoed - Van de Kamp & Lolkema - Putten

Revalidatie op maat en toch gezellig samen

De training bestaat uit een individueel deel en een gezamenlijk deel. Zo is het mogelijk om samen te trainen en toch een aanpak op maat te hanteren. “We starten met een half uur individuele oefeningen, onder meer op fitnessapparaten. Het tweede half uur staan er buik- en beenoefeningen met de hele groep op de planning. Mijn persoonlijke doel is om fitter te worden. Ook wordt meteen de knie erbijgepakt, om de spieren rondom de knie sterker te maken.” Als operationeel directeur van een it-bedrijf heeft de Puttenaar een drukke baan. “De momenten bij Van de Kamp & Lolkema zijn daarom ook altijd een mooie gelegenheid om even tot rust te komen. En we trainen met een hechte, gezellige groep, waar iedereen elkaar inmiddels goed kent. We helpen elkaar ook vooruit, door elkaar te motiveren. En ben je twee minuten aan het kletsen zonder door te gaan? Dan krijg je ongetwijfeld van een van de anderen een opmerking dat je aan het werk moet, haha!”

Revalidatie - Herbert Grevengoed - Van de Kamp & Lolkema - Putten

Fysiotherapeut met luisterend oor

“Paul van de Kamp is een zeer professionele fysiotherapeut, die goed aanvoelt wat er nodig is. Hij heeft een luisterend oor, adviseert gericht en helpt je met tips en trucs vooruit. En de oefeningen zijn altijd gevarieerd. Op deze manier inspireert fysiotherapie echt!”
Onlangs fietste Herbert de Stelvio op. Bepaald niet een activiteit voor kneuzen, vinden we bij Van de Kamp & Lolkema. “Mijn wekelijkse revalidatie heeft me enorm geholpen om mijn conditie op te bouwen!”

Meest recente artikelen