Van de Kamp & Lolkema - Logo

Medische fitness

Van de Kamp & Lolkema

Medische fitness in Putten en omgeving

Bij Fysiotherapie Van de Kamp & Lolkema kunt u naast de behandeling van specifieke klachten ook terecht voor medische fitness of training. Daarmee verhoogt u de belastbaarheid van uw lichaam op een verantwoorde manier. In onze grote oefenzaal in Putten bevindt zich voldoende apparatuur om goed en gericht te trainen.

Wat is medische fitness?

Medische fitness is training afgestemd op uw individuele klachten en onder directe begeleiding van de fysiotherapeut. U werkt een individueel trainingsprogramma af, volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Medische fitness - Van de Kamp & Lolkema
Alle specialisaties onder 1 dak
Korte lijnen met ziekenhuis
Patiënten beoordelen ons met 9+

Wat is het doel van de trainingen?

Medische fitness is een programma van trainingen gericht op het op peil houden of verbeteren van uw kracht en conditie op een verantwoorde manier. Ook ter preventie van klachten is het goed om medische fitness te volgen. Op deze manier voorkomt u klachten in de toekomst.

Wie kan de trainingen volgen?

Iedereen is welkom bij medische fitness. Vanuit medisch oogpunt hebben onder meer mensen met lage rug- of nekklachten, RSI/CANS, whiplashtrauma, chronische vermoeidheid of fibromyalgie veel baat bij het trainingsprogramma.

Oefentherapie - Van de Kamp & Lolkema
Oefentherapie - krachttraining - knieklachten - Van de Kamp & Lolkema

Train ik altijd alleen?

Bij medische fitness traint u in groepsverband (10-12 deelnemers). Alle deelnemers hebben als basis een soortgelijk trainingsprogramma met accentverschillen per deelnemer. U traint in een groep, maar volgt dus een individueel schema. U kunt (als u dat wilt) ook individueel trainen als u voldoende vaardigheden hebt. Welke trainingsvorm u ook kiest, de fysiotherapeut is voor u beschikbaar.

Wat zijn de kosten voor medische fitness?

  • Intake medische fitness: € 57,50
  • Eén training per week: € 34 per maand.
  • Ook verkrijgbaar als jaarabonnement: € 362
  • Twee trainingen per week: € 55 per maand
  • Ook verkrijgbaar als jaarabonnement: € 577,50

Wilt u meer informatie over medische fitness in Putten en omgeving? Of wilt u direct een intake plannen? Neem dan contact met me op. Wij staan voor u klaar.

Onze specialistische medische fitness trainers

Maak eenvoudig een afspraak voor medische fitness