Medische Fitness

Bij Fysiotherapie van de Kamp & Lolkema kunt u naast specifieke klachten ook terecht voor medische fitness of training. In onze grote oefenzaal bevindt zich voldoende apparatuur om goed en gericht te kunnen trainen.

Medische fitness is een training afgestemd op uw individuele klachten en onder directe begeleiding van de fysiotherapeut. De oefeningen worden op uw individuele mogelijkheden ingesteld. U kunt onder meer gebruik maken van de medische fitness als u bekend bent met lage rug- of nekklachten, RSI/CANS, whiplashtrauma, chronische vermoeidheid of fibromyalgie.

 

Het programma

Medische fitness is een programma van trainingen gericht op het op peil houden of verbeteren van uw kracht en conditie op een verantwoorde manier. Ook ter preventie van klachten is het goed om medisch fitness te volgen. Op deze manier voorkomt u klachten in de toekomst.

U kunt deelnemen aan de trainingen in groepsverband (10-12 deelnemers). Alle deelnemers hebben als basis een soortgelijk trainingsprogramma met accentverschillen per deelnemer. U traint in een groep, maar u heeft dus een individueel schema. U kunt (als u dat wilt) ook individueel trainen als u voldoende vaardigheden hebt. Welke trainingsvorm u ook kiest, de fysiotherapeut is voor u beschikbaar.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kijk voor de tarieven op onze tarieven pagina.