Van de Kamp & Lolkema - Logo

Sportfysiotherapie

Van de Kamp & Lolkema

Sportfysiotherapie in Putten en omgeving

Iedere sportblessure is er één te veel. Gelukkig kunt u bij Van de Kamp & Lolkema in Putten terecht voor sportfysiotherapie van hoog niveau. Sportfysiotherapie neemt binnen onze praktijk een belangrijke plaats in. Onze ruime fitnesszaal beschikt over uitgebreide, moderne apparatuur om u de beste behandeling te kunnen bieden. Onze sportfysiotherapeuten zijn zeer ervaren in het behandelen van sporters in de regio, mede door onze samenwerking met verschillende sportclubs in Putten.

Werkwijze bij sportblessures

Onze sportfysiotherapeuten weten als geen ander wat er tijdens het sporten gebeurt en snappen daardoor hoe u geblesseerd bent geraakt. Ook begrijpen ze hoe belangrijk de sport voor u en uw vereniging is.
De meerwaarde van specialistische sportfysiotherapie ziet u terug in het behandelplan en/of het revalidatieschema dat de therapeut met u opstelt. De sportfysio kijkt naar uw motoriek en analyseert hoe de blessure is ontstaan. Hij of zij biedt u behandelingen die specifiek op uw lichaam én uw sport zijn toegesneden. Zo kunt u na een blessure herstellen en (weer) op het gewenste en hoogst mogelijke sportniveau komen. De sportfysiotherapeut overlegt waar nodig met uw trainer over een aangepast trainingsschema.

Sportfysiotherapie- Van de Kamp & Lolkema
Alle specialisaties onder 1 dak
Korte lijnen met ziekenhuis
Patiënten beoordelen ons met 9+

Voorkom blessures met preventieve aanpak

Sportfysiotherapie kan ook worden ingezet om blessures – of herhaling van blessures – te voorkomen. Dit kan door het geven van adviezen over bijvoorbeeld voeding of de maximale spierbelasting, maar ook door het (leren) aanleggen van sportbandages en sporttapes. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Sportfysiotherapie bij Van de Kamp & Lolkema

  • Samenwerking met diverse sportclubs in Putten
  • Specialistische kennis en ervaring
  • Toegesneden op u én op uw sport
  • Advies en behandelingen gericht op zowel preventie als herstel

Revalidatie na operaties

Soms is hiervoor een operatieve ingreep nodig om te kunnen herstellen van een sportblessure. Onze sportfysiotherapeuten zijn onder meer gespecialiseerd in revalidatie bij kruisbandplastiek, meniscusproblematiek, schouder- en enkeloperaties. We begeleiden u persoonlijk en intensief. Het doel: zo snel mogelijk weer terugkeren naar uw sport, op het niveau dat bij u past.

Een sportblessure? Neem contact op met onze sportfysiotherapeuten in Putten.

Onze specialistische sportfysiotherapeuten

Maak eenvoudig een afspraak voor een behandeling sportfysiotherapie