Onze nieuwe kinderfysiotherapeut Joyce

Graag stel ik mezelf even voor: ik ben Joyce Greefhorst, onlangs gestart als kinderfysiotherapeut bij Van de Kamp & Lolkema. Met veel enthousiasme behandel ik kinderen in alle leeftijdsgroepen met verschillende klachten. Ik vind het belangrijk om ieder kind te helpen zijn of haar maximale te bereiken én om kinderen te laten ervaren dat bewegen leuk is. Samen met ouders en kind zoeken naar de juiste manier van bewegen en ieder kind vol zelfvertrouwen naar huis zien gaan, geeft mij ontzettend veel plezier in mijn werk.

Om kinderen en hun ouders zo goed mogelijk te begeleiden, blijf ik me verdiepen in mijn vakgebied, kinderfysiotherapie. Zo heb ik ook de specialisatie voor bekkenfysiotherapie bij kinderen gedaan, om nu ook kinderen met poep- en plasproblemen te kunnen behandelen.

In mijn vrije tijd doe ik aan cross fit en sta ik graag in de keuken om wat lekkers te bakken. Ik ben al ontzettend open ontvangen en kijk ernaar uit om verder met jullie samen te werken.

Dus hebt u vragen over bijvoorbeeld zindelijkheid, urineverlies, blaasontsteking (kinderbekkenfysiotherapie) of andere klachten van uw kind (kinderfysiotherapie)? Neem gerust contact op, ik help uw kind en u graag verder. 

Lees meer over kinderfysiotherapie
Lees meer over kinderbekkenfysiotherapie