Kinderfysiotherapie op school

Mijn kind valt veel tijdens het spelen. Mijn kind komt niet mee met de gymles of zwemles. Het lukt mijn kind niet om tussen de lijnen te kleuren. Mijn kind vindt het erg moeilijk om netjes en leesbaar te schrijven. Mijn kind heeft moeite met de werkjes in de klas. Dit zijn zo maar een aantal hulpvragen waarmee ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd contact met ons opnemen. Onze kinderfysiotherapeuten Janine Grootendorst en Merel Bout zijn gespecialiseerd in de (motorische) ontwikkeling van kinderen van 0 tot 18 jaar. Zowel bij moeite in de grove als in de fijne motoriek is het belangrijk om vroegtijdig te signaleren en zo nodig te begeleiden. Zo hebben onze kinderfysiotherapeuten al vaak grotere problemen of zelfs stagnatie in de ontwikkeling van kinderen weten te voorkomen.


Sneller overleg, betere aansluiting
Een groot voordeel voor kinderen in de basisschoolleeftijd in Putten is dat Janine en Merel ook behandelen op school. Zo verloopt overleg met de leerkracht sneller, kunnen we beter aansluiten bij de context van het probleem en mist uw kind minder schooltijd.

Herkent u (één van) bovengenoemde hulpvragen? Of hebt u andere vragen rond de motorische ontwikkeling van uw kind? Maak gerust een afspraak met één van onze kinderfysiotherapeuten.