De natuur in met de Wandel Workout

Wilt u ook vaker eropuit? En net als vele anderen in beweging, de natuur in? Dan is er goed nieuws voor u! In januari start de Wandel Workout voor de beginnende wandelaar. Onder begeleiding van medischefitnesstrainer Annemiek Keune werkt u op 10 vrijdagochtenden aan uw loopconditie, coƶrdinatie en kracht. De Wandel Workout vindt plaats in en rond het bos. Begin het jaar goed en profiteer van deze actie.

Wandel Workout: wat, waar en wanneer?

De Wandel Workout vindt plaats op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. De eerste les is op vrijdag 14 januari. We starten en eindigen bij de praktijk aan de Garderenseweg. De lessen bestaan uit loopscholing, intervalwandelen en workout-oefeningen. De groep zal bestaan uit minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers. De kosten voor deelname aan de Wandel Workout (10 lessen) zijn 60 euro, oftewel slechts 6 euro per keer. Het enige dat u nodig hebt, zijn goede wandel- of sportschoenen en gemakkelijk zittende kleding. Een lichte regenjas is bij wat minder goed weer aan te raden.

Wilt u ook fit worden in het nieuwe jaar? Meld u dan nu aan voor de Wandel Workout via telefoonnummer 0341-357750, door het contactformulier in te vullen of bij de receptie.