Vitaal ouder worden

Toenemende moeite met dagelijkse activiteiten als traplopen, tillen en fietsen zijn bijkomstigheden van het ouder worden. Dit komt doordat ouder worden gepaard gaat met een natuurlijke afname van spiermassa en kracht. Goed nieuws: deze afname kunt u voorkomen of beperken. Het sterk houden van de spieren, wat u eet en hoeveel u beweegt zijn daarbij belangrijk.

In beweging met Putten Vitaal
Uit onderzoek blijkt dat het doen van krachtoefeningen en het eten van voldoende eiwitten helpt om de spierkracht te vergroten met 40%. Tijdens het programma Putten Vitaal doet u samen met leeftijdgenoten krachtoefeningen. Ook komt u alles te weten over een voedingspatroon met voldoende eiwitten. Zo leert u optimaal om te gaan met de lichamelijke veranderingen van het ouder worden. Het programma Putten Vitaal duurt drie maanden. Behalve nuttig zijn de bijeenkomsten altijd zeer gezellig en mede daarom zeker een aanrader!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Van de Kamp & Lolkema. Dit kan telefonisch via 0341-357750 of door het contactformulier   in te vullen.