Jerusha Köster

De medische wereld heeft altijd al mijn aandacht getrokken. Ik vind het super interessant hoe het menselijk lichaam werkt en ik vind het leuk om hier continu nieuwe kennis over op te doen. 

Ook heb ik altijd al een passie voor bewegen gehad en vind ik het erg leuk om met mensen samen te werken. Wat is er dan leuker om dit alles met elkaar te combineren?! 

Hierdoor kwam ik bij het beroep fysiotherapeut uit. Het geeft mij veel energie als ik zie dat mensen hun persoonlijke doelen behalen en als dit er voor zorgt dat iemand zelfstandig verder kan met bewegen. Ik vind het ontzettend leuk om hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Wat ik als fysiotherapeut allemaal zie loopt enorm uiteen, wat het werk ook zo leuk en uitdagend maakt. 

 

Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Hier ben ik vooral werkzaam op de IC, de Thoraxchirurgie, de Hartbewaking en de Longafdeling. Door het werken in het ziekenhuis te combineren met het werken in de praktijk zie ik veel verschillende dingen en kijk ik zo met een brede blik naar ieder behandeltraject. 

"Passie voor bewegen!!"