Movember: Jordi laat een snor staan voor het goede doel

Hallo allemaal,

Movember is de nieuwe naam voor november. Collega Jordi laat namelijk in november zijn snor staan om de Movember Foundation onder de aandacht te brengen. Zoals jullie waarschijnlijk de laatste jaren gemerkt hebben zijn we vaak bezig met het ophalen van geld voor een goed doel. Zo hebben een aantal collega’s in juni nog gefietst voor de Alpe d’huzes. Nu is het de beurt aan Jordi om zijn snor te laten staan.

Waarom de Movember Foundation?
De Movember Foundation zet zich in tegen teelbalkanker, prostaat kanker, mentale gezondheid en inactiviteit van mannen.
Hiermee proberen zij mannen en jongens te ondersteunen en te stimuleren tijdens deze moeilijke periode. Door middel van onderzoek, en welzijnsprogramma’s wordt er gewerkt aan betere uitkomsten bij mannen en jongens met deze aandoeningen. Zodat ook deze aandoeningen steeds minder vaak voor gaan komen in de toekomst.

Door zijn snor te laten staan probeert Jordi hier meer aandacht aan te geven en geld op te halen voor deze foundation.
Dit doet hij natuurlijk niet alleen. Vanaf 2003 zijn er al meer dan 5 miljoen mannen geweest die mee hebben gedaan met deze movember maand. In meer dan 20 landen is geld opgehaald met een totaal bedrag van bijna een half miljard. Het geld gaat naar tientallen verschillende gezondheidsinstellingen die de gezondheid van de man proberen te verbeteren.

De hele maand november te zien in onze praktijk: Jordi met snor.

 

Willen jullie meer weten of doneren? kijk dan op  http://mobro.co/jordikoops