Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Fysiotherapie en Manuele Therapie van de Kamp & Lolkema centraal. We zijn groot geworden door voor iedere cliënt te streven naar een maatwerk oplossing voor zijn of haar probleem. Doordat we de hoogste kwaliteit willen leveren binnen de fysiotherapie, investeren we in de praktijk en in ons personeel.

Al jaren hebben wij de HKZ-, Topzorg- en Pluskeurmerken. We hebben contracten met alle verzekeraars en we zorgen ervoor dat we u het beste kunnen behandelen.

 

Keurmerken:

HKZ-certificering betekent dat de praktijk zijn organisatorische zaken in orde heeft. Dat niet alleen patiëntendossiers geregistreerd worden maar dat we ons ook bezig houden met het verbeteren van de organisatie op zich. Op deze manier streven wij naar de beste behandeling en een goede sfeer in onze praktijk.
Door middel van enquêtes proberen we de patiënttevredenheid in kaart te brengen. Deze laat ons zien waar we nog in kunnen verbeteren om u nog beter te kunnen helpen.

 

Pluspraktijk

Naast HKZ-certificering hebben wij ook het Pluskeurmerk. Een Pluspraktijk heeft niet alleen de basisorganisatie in orde. Maar op het gebied van ontwikkeling, behandeling en zorg gaat deze nog een stap verder. Hierdoor hebben we de beste overeenkomsten kunnen sluiten met alle verzekeraars. We investeren veel in de ontwikkeling van het personeel door middel van studie en cursussen en we kunnen extra voordelen bieden die exclusief zijn voor een Pluspraktijk

 

Voordelen Pluspraktijk:

  • Borging kwaliteit op het hoogste niveau
  • Werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen de wetenschap
  • Bij Achmea/Agis-verzekerden wordt bij binnenkomst zonder verwijzing 1 behandeling minder berekend dan bij een reguliere praktijk.
  • Korte wachttijden bij spoedindicaties
  • Professionele klachtenregeling
  • Ruime openingstijden
  • Klanttevredenheid: 9,0

 

Cursus en nascholing

Al onze medewerkers doen extra cursussen en opleidingen. Op deze manier hebben wij als één van de weinige praktijken in Putten, Ermelo en Nijkerk alle specialisaties in huis. Wij vinden het belangrijk dat we altijd de beste behandeling kunnen bieden. Wanneer een collega het niet weet zullen we dit bespreken en met gezamenlijke kennis u toch proberen te helpen.

Onze praktijk is tevens opleidingscentrum voor stagiaires fysiotherapie. We willen graag nieuwe fysiotherapeuten opleiden om goed te leren onderzoeken en behandelen. Niet alleen zij worden er beter van, ook wij leren van hun nieuwe kennis en blijven hierdoor scherp.