Groen licht voor medische fitness

Hoera! Onze medische fitness is weer gestart! Zowel trainen in groepen als zelfstandig trainen is weer mogelijk, van maandag tot en met vrijdag. Voor groepsfitness geldt dat we met groepen van 8 tot maximaal 11 deelnemers starten op de avonden. Ook is er de mogelijkheid om ’s morgens tussen 7.30 en 8.30 uur te trainen, met een maximale groepsgrootte van 4 personen. Zelfstandig trainen kan van tussen 12.30 en 13.30 uur. Er is geen zomerstop, dus u bent de gehele zomer door welkom om te komen sporten.

De spelregels

Voordat u aan de slag kunt, vragen wij uw begrip voor de volgende regels, die gelden in verband met de coronamaatregelen:

  • Van tevoren inschrijven is noodzakelijk. Dit kunt u doen bij de balie in de praktijk, telefonisch of via e-mail.
  • Inschrijven doet u voor een vast moment in de week. Dit geldt voor zowel groepsfitness als zelfstandig trainen. De tijd waarvoor u afspreekt, is voorlopig het vaste tijdstip waarop u kunt sporten. Deze voorwaarde geldt in ieder geval tot september.
  • Hebt u symptomen die passen bij corona, blijf dan thuis voor de veiligheid van anderen.

Vanaf de inschrijving tot 31 december 2021 vindt betaling maandelijks plaats via automatische incasso. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.

Wilt u ook graag weer beginnen? Neem snel contact met ons op, want er is beperkt plaats. Wellicht tot snel in onze sportzaal!