Een gezonde leefstijl met Fit4joy voor kinderen

Plezier in bewegen, motorisch verder ontwikkelen, werken aan het zelfvertrouwen en gezondere voeding. Het zijn de ingrediënten van leefstijlprogramma Fit4joy, voor kinderen in de leeftijd van de basisschoolgroepen 4 tot en met 8. Al vele kinderen is het gelukt om, met behulp van Fit4joy, beter in hun vel te gaan zitten en een gezondere leefstijl aan te wennen. Nu is het programma opnieuw gestart. Want, vinden wij, álle kinderen verdienen het om zich prettig te voelen!

Veel ouders hebben vragen over een gezonde leefstijl voor hun kroost. Daarom zijn er, terwijl de kinderen bezig zijn met bewegen, bijeenkomsten met tips en informatie over bijvoorbeeld gezond eten en drinken, het motiveren van uw kind en hoe u als ouder uw kind kunt helpen als hij of zij even wat minder lekker in zijn of haar vel zit.

Wanneer vindt Fit4joy plaats?

Van de Kamp & Lolkema organiseert Fit4joy in samenwerking met verschillende partijen. Zo zijn Actief Putten, FitPower 24/7 Putten, Kindercoachpraktijk Putten & De Liefdevolle verbinding, Diëtistenpraktijk Santé en de GGD betrokken. Het leefstijlprogramma, waarbij plezier voor de kinderen belangrijk is, duurt een jaar en start met een intake. Daarna vinden de bijeenkomsten plaats op dinsdag en donderdag van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Neem contact op met Van de Kamp & Lolkema

Is Fit4joy misschien wel iets voor uw kind? Neem gerust contact met ons op voor aanmelden of om uw vragen te stellen, we beantwoorden deze graag.