De natuur in met de Wandel Workout

Wilt u ook vaker eropuit? In beweging, de natuur in? Dan is er goed nieuws voor u! Deze maand start de Wandel Workout voor de beginnende wandelaar. Onder begeleiding van medischefitnesstrainer Annemiek Keune werkt u op 10 vrijdagochtenden aan uw loopconditie, coördinatie en kracht. De Wandel Workout vindt plaats in en rond het bos.

Wandel Workout: wat, waar en wanneer?

De Wandel Workout vindt plaats op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. De eerste les is op vrijdag 29 oktober. We starten en eindigen bij de praktijk aan de Garderenseweg. De lessen bestaan uit loopscholing, intervalwandelen en workout-oefeningen. De groep zal bestaan uit minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. De kosten voor deelname aan de Wandel Workout (10 lessen) zijn 60 euro. Het enige dat u nodig hebt, zijn goede wandel- of sportschoenen en gemakkelijk zittende kleding. Een lichte regenjas is bij wat minder goed weer aan te raden.

Wilt u ook fit het nieuwe jaar ingaan? Meld u dan nu aan voor de Wandel Workout via telefoonnummer 0341-357750, door het contactformulier in te vullen of bij de receptie.