Fitness update 19 juni

Beste Fitnessklant,

Met ingang van 6 juli willen wij weer gaan opstarten met onze medisch fitness trainingen. Om alles veilig te laten verlopen hebben we een aantal maatregelen moeten nemen. Zo vragen wij u om u thuis om te kleden aangezien de kleedkamers en toiletten afgesloten zijn. Bij binnenkomst graag de handen desinfecteren en natuurlijk niet komen als u, of een gezinslid ziek is. Neem uw eigen badlaken mee en gebruik deze op de toestellen.

U wacht buiten de oefenzaal op 1,5 m afstand van anderen in de wachtkamer. Vervolgens wordt u door de therapeut de zaal binnen geroepen, hierdoor voorkomen we dat er teveel mensen tegelijk naar binnen willen en we de 1.5 m niet kunnen handhaven. U wordt dan gevraagd te registreren dat u aanwezig bent. De training zal mogelijk iets korter zijn om goed te kunnen ventileren en de apparatuur te  kunnen reinigen. Ook willen we graag dat u zelf na gebruik het apparaat reinigt. Draag schone schoenen in de zaal met het oog op hygiëne.

We willen graag dat u precies op tijd start en via de achteruitgang de fitness verlaat zodat we de inkomende groep niet passeren. Tussen de groepen door wordt extra geventileerd en de apparatuur wordt gereinigd. We hebben wat apparaten verwijderd zodat er voldoende afstand is. Mocht u normaal in een groep trainen, wilt u dan ook contact met ons opnemen als u weer wilt starten?

De mensen die vrij trainen vragen wij om contact met ons op te nemen omdat wij niet inzichtelijk hebben wanneer mensen vrij trainen. Vanwege de Corona maatregelen moeten wij kunnen garanderen dat er niet teveel mensen in de zaal aanwezig zijn. Wij bieden daarom bepaalde tijden voor vrij trainen aan waarop u zich kunt inschrijven, ook hier geldt: precies op tijd starten en stoppen. Zo zorgen we er samen voor dat u veilig kunt trainen. De incasso zal weer starten op het moment dat u zich opgeeft.  U dient u voor de training te registreren.

Tijden waarop “vrije trainers” kunnen inschrijven zijn:

  • Dagelijks van 12.30-13.30
  • Maandag, woensdag en donderdag van 10.30-11.30
  • Woensdag van 7.45-8.45
  • Vrijdag 8-9 uur max. 5 personen

Mocht u beslist niet op één van deze tijdstippen kunnen neem dan contact met ons op. We zoeken dan samen naar een goede oplossing.

Sportieve groet,

Team van de Kamp en Lolkema