25 jaar fysiotherapie: Jubileumkrant

Fysiotherapie van de Kamp & Lolkema bestaat 25 jaar!

Volgende week bestaat de Praktijk voor fysiotherapie van de Kamp en Lolkema 25 jaar in Putten en daar zijn we trots op. Ter ere hiervan hebben wij met bloed, zweet en tranen een fantastische jubileumkrant laten maken. Het resultaat?

Uit de jubileumkrant:

“In 1990 openden Klaas van de Kamp en Johan Lolkema de deuren van hun fysiotherapiepraktijk aan de Veldstraat. Nu, 25 jaar later, staat er een team van specialistische fysiotherapeuten voor u klaar op de locatie aan de Garderenseweg in Putten.

Wat in 1990 begon als een kleine praktijk met een paar patiënten is uitgegroeid tot een begrip in Putten. Volgend jaar openen fysiotherapeuten Klaas van de Kamp en Johan Lolkema zelfs een tweede vestiging in het dorp. ‘En dat terwijl groot worden nooit ons doel is geweest’, zegt Klaas. ‘Goede fysiotherapie uitoefenen is en blijft voor ons het allerbelangrijkst.’ Het verhaal van Johan en Klaas is het verhaal van twee gepassioneerde fysiotherapeuten met een gezamenlijke droom: een eigen praktijk.
Ze kennen elkaar al een beetje van het korfbalveld als ze in de jaren tachtig geregeld in dezelfde trein stappen naar Utrecht, waar ze beiden de opleiding Fysiotherapie volgen. Op het spoor smeden ze hun gezamenlijke toekomstplan. ”

In deze jubileumkrant blikken wij terug met foto’s en interviews, komen onze patiënten aan het woord én vertellen wij waarmee we dagelijks bezig zijn. Veel plezier met lezen!

 

Download hier de jubileumkrant:
Jubileumkrant Fysiotherapie vd Kamp en Lolkema